bachbloesem remedies groep 1

Bachremedies Groep 1

Voor hen die aan angst lijden. De angstcategorie hoort bij de zonnevlecht, het derde Chakra, dat in verband gebracht wordt met de ontvankelijkheid, het gevoel, de wilskracht en de emoties.  
read more
bachbloesem remedies groep 2

Bachremedies Groep 2

Voor hen die onzeker zijn De angstcategorie hoort bij de zonnevlecht, het derde Chakra, dat in verband gebracht wordt met de ontvankelijkheid, het gevoel, de wilskracht en de emoties van de persoon.  
read more
bachbloesem remedies groep 3

Bachremedies Groep 3

Onvoldoende interresse voor het heden Het voorhoofdscentrum, of zesde Chakra, hoort bij deze groep en staat voor intuïtie, hogere kennis en inspiratie, helderziendheid, verbeeldingskracht en licht.  
read more
bachbloesem remedies groep 4

Bachremedies Groep 4

Alleen voelen, eenzaamheid Deze kleine groep hoort bij het krooncentrum, het zevende Chakra, en wordt in verband gebracht met het denken, de bron, goddelijke wil, de kosmische schakel, kennis en inzicht.  
read more
bachbloesem remedies groep 5

Bachremedies Groep 5

Overgevoelig voor invloeden en ideeën Het vierde Chakra, gelegen in de hartstreek, het hartcentrum, staat voor liefde, hogere gevoelens, dienstbaarheid en sympathie.  
read more
bachbloesem remedies groep 6

Bachremedies Groep 6

Voor moedeloosheid en wanhoop Deze categorie is het basiscentrum, het eerste Chakra, dat gelegen is aan de onderkant van de wervelkolom en staat voor het overleven, stabiliteit, persoonlijke wil en het fysieke lichaam.  
read more
bachbloesem remedies groep 7

Bachremedies Groep 7

Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen Het miltcentrum of sacrale Chakra, het tweede Chakra dat in de onderbuik is gelegen, wordt in verband gebracht met emoties, begeerte, seksualiteit, sensatie en activiteit.  
read more